Uncategorized

Goulashsoep

Foto goulashsoep klein

Goulashsoep

Voor 6-8 personen

Ingrediënten:
2 grote rode paprika’s
400-500 gram runderpoulet/runderlapjes (in kleine blokjes)
4 uien
2 grote aardappels
1 blikje tomatenpuree
1 liter runderbouillon(blokjes)
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel paprikapoeder
1 eetlepel majoraan
2 takjes verse tijm
3-4 blaadjes verse laurier
Peper en zout

Bestrooi het vlees met peper en zout.
Snij de paprika’s en de uien in blokjes.
Verhit de olijfolie en schroei het vlees hierin rondom dicht en lichtbruin.
Voeg de paprika’s en uien toe en laat even meebakken.
Voeg na circa 5 minuten de bouillon, aardappels, laurierblaadjes, tijm en majoraan toe.
Laat de soep ongeveer 2 uur zachtjes pruttelen tot alles goed gaar is.
Pureer de aardappels grof met een vork, haal de takjes tijm en de laurierblaadjes uit de pan.
Voeg de tomatenpuree toe en breng op smaak met peper en zout.
Smakelijk eten!

Print Friendly, PDF & Email

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmand
Je winkelmand is nog leeg

Tooday it's time to treat yourself